sidhuvud telefon

Om Kajsa

Jag är legitimerad psykoterapeut och har arbetat med KBT sedan 2007. Jag har erfarenhet av att arbeta med bl a ilska, nedstämdhet, depression, ångest, beroende och anhöriga. Många personer som jag träffat har brottats med negativa och nedvärderande tankar om sig själva. Jag har också erfarenhet av psykosocial behandling för personer med ADHD. 

Min grundutbildning är socionom och jag har lång erfarenhet av arbete inom socialtjänsten, framför allt med ungdomar och deras familjer. Jag har också flera års erfarenhet av arbete inom beroendevård, en del av psykiatriverksamheten i Norrtälje. 

Pris

Privatpersoner:
1250:-/timme
 

Företag:
1250:-/timme + moms 25%
Org. nr: 701020-0066
Innehar F-skattebevis

Betalningsalternativ

Du kan välja att betala via Swish, kort eller fakturering månadsvis.

Jag samarbetar med Medical Finance, långivare inom hälsovård, om du önskar dela upp din betalning över längre period.

Medlemskap

Vad innebär legitimation?
Socialstyrelsen beviljar legitimation som ett sätt att säkerställa att den som utövar ett människovårdande yrke uppfyller de krav på utbildning och kompetens som Socialstyrelsen fastställt för den specifika yrkestiteln. Legitimerad personal som undersöker, vårdar eller behandlar människor räknas alltid som hälso- och sjukvårdspersonal, vilket bl a  innebär ett ansvar att utöva behandlingen i enlighet med forskning och beprövad erfarenhet. Du som tar del av behandlingen har också möjlighet att klaga hos Socialstyrelsen om du upplever att du är missnöjd.

Vad är en legitimerad psykoterapeut?
Leg psykoterapeut har specialistkompetens inom  psykoterapeutisk metod och teori. Det innebär att utöver grundutbildning i människovårdande yrke, t ex psykolog, läkare, socionom, sjuksköterska, så har psykoterapeuten också en omfattande vidareutbildning i hur man utövar psykologisk samtalsbehandling.

Leg Psykoterapeut Kajsa Blomberg
Tel: 070-200 45 64
E-post: kbt@kajsablomberg.se

Besöksadress:
Dianamottagningen
Hantverkaregatan 11
Norrtälje